Artpolis 2018

Artpolis është themeluar në vitin 2004, ndërsa misioni i saj kryesor është të rrisë zhvillimin kulturor dhe shoqëror duke përdorur artin si një mjet për fuqizimin e komunitetit.

Lexo më shumë

6

performanca profesionale teatrore

20

performanca profesionale forum teater

20k

diskutime interaktive nëpër forum teater

40

performanca amatoreske teatrore

Abonohu

Abonohu për tu informuar me më të rejat e fundit nga organizata jonë.

Kontribo

Nëse doni të jeni pjesë e aktiviteteve tona, ju mund të kontriboni në organizaten tonë.

Kontribo