Artpolis

“Ëndrra & Shpresa” Shfaqje e të rinjve / Dita Botërore e Popullsisë

12.07.2019 Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet me qëllim të shënimit të Ditës Botërore të Popullsisë – 2019 organizoi shfaqjen “Ëndrra & Shpresa” me datë 12 korrik, 2019 në ora 20:00 në plato të kurrizit/lagja...

FEMART 7 – 2019- Festivali i artisteve dhe aktivisteve që ngrit çështje të rëndësishme dhe thyen tabutë

10.06.2019  –  16.06.2019  –  Festivali i artisteve dhe aktivisteve që ngrit çështje të rëndësishme dhe thyen tabutë   “Me Liri kundër Marres”,  përgjatë shtatë ditëve në Prishtinë u shpalosen rrëfime ekskluzive, shfaqje të...

Integrimi i Sigurisë – Ndërtimi i qëndrueshmërisë ndërmjet viktimave të trafikimit dhe viktimave potenciale të trafikimit

02 maj, 2019 – 05 maj, 2019 Në ambientin e ngrohtë të hotelit Sharr, në Prevallë, në një nga vendet më të bukura të Kosovës, e rrethuar me gjelbrim, ajër të pastër dhe qetësi natyrore, u mbajt Punëtoria Integrimi i Sigurisë – Ndërtimi i...

Punëtoria “Adresimi i ngacmimeve seksuale brenda universiteteve publike në Kosovë” – Gjakovë

07 maj, 2019 – 08 maj, 2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizoi punëtorinë dy ditore “Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë” me datë 07 dhe 08 maj, 2019 në bashkëpunim me Universitetin “Fehmi Agani”...

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Pejë

03.05.2019   Shfaqja forum teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” vazhdoi rrugëtimin e vet në Pejën e bukur, në teatrin e qytetit “Istref Begolli”, me 03 maj, 2019. Nxënës/e të shkollave të mesme, të rinj e të reja, gra e burra u bënë...

0Shares