Artpolis

Mendimi Kreativ për Fuqizimin e viktimave të trafikimit dhe të viktimave potenciale të trafikimit

Ky aktivitet ka të bëjë me krijimin e një hapësire të sigurt dhe të zbatueshme ku viktimat e trafikuara dhe viktimat potenciale të trafikimit mund të dalin dhe të krijojnë diçka me të menduarit Kreativ. Qëllimi i këtij aktiviteti është që gratë e...

“Poezi për fuqi – Çdo ditë është 8 Mars”

6 mars, 2019 Artpolis – Qendra për Artit dhe Komunitet më 6 mars 2019 shënoi Ditën Ndërkombëtare të Gruas 2019 – duke organizuar një mbrëmje poetike “Poezi për fuqi – Çdo ditë është 8 Mars” në bibliotekën Dukagjini /...

“TAKIM DHE NJOFTIM” me Zanatlinjtë – Gjakovë

02.03.2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis ka organizuar  promovimin e artit dhe artizanatit nëpërmjet “TAKIM DHE NJOFTIM” me zanatlinjtë, si pjesë e projektit “Promovimi i diversitetit kulturor dhe mirëkuptimi përmes...

“TAKIM DHE NJOFTIM” me Zanatlinjtë – Prishtinë

15.02.2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizon  promovimin e artit dhe artizanatit nëpërmjet “TAKIM DHE NJOFTIM” me zanatlinjtë, si pjesë e projektit “Promovimi i diversitetit kulturor dhe mirëkuptimi përmes...

Shfaqja teatrale “Copë Copë” në përkrahje të “Një Ditë e Valentinit për të gjithë”

Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet në kuadër të fushatës globale “Një miliard në këmbë” në mbrojtje të të drejtave të grave dhe në mbështetje të fushatës bamirëse “Një Ditë e Valentinit për të gjithë” organizoi shfaqjen teatrale “Copë Copë”, të...

Category - Aktivitetet

0Shares