Artpolis

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Pejë

03.05.2019   Shfaqja forum teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” vazhdoi rrugëtimin e vet në Pejën e bukur, në teatrin e qytetit “Istref Begolli”, me 03 maj, 2019. Nxënës/e të shkollave të mesme, të rinj e të reja, gra e burra u bënë...

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Gjakovë

12.04.2019 Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” me datë 12 prill, 2019 u prezantua para publikut të Gjakovës, në teatrin e qytetit “Hadi Shehu”, në ora 13:00. Publiku gjakovar tregoi nivel të lartë të vetëdijes gjatë debatit pas...

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Rahovec

18.04.2019 Rrugët e qeta të Rahovecit me 18 prill, 2019 u përshkuan nga trupa teatrale e shfaqjes  forum teatër “Stigma-Kërko të drejtën tënde” dhe nga ekipi organizues i shfaqjes nga Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis. Destinimi ishte qendra e...

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Istog

10.04.2019 Komuna e Istogut, me datë 10 prill, 2019, i hapi dyert e qendrës kulturore “Adem Jashari” për të mirëpritur shfaqjen Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde”. Ky qytet i bukur, i rrethuar me male dhe lumenj, me gjelbrim dhe...

Shfaqja Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Podujevë

26.03.2019 Komuna e Podujevës, me datë 26 mars, 2019, mirëpriti shfaqjen Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” në teatrin e qytetit “Avdush Hasani”. Forum teatri trajtoi një temë të ndjeshme kolektive, që ka prekur gati çdo vend të...

Category - Forum Teatri

0Shares