Artpolis

“Poezi për fuqi – Çdo ditë është 8 Mars”

6 mars, 2019 Artpolis – Qendra për Artit dhe Komunitet më 6 mars 2019 shënoi Ditën Ndërkombëtare të Gruas 2019 – duke organizuar një mbrëmje poetike “Poezi për fuqi – Çdo ditë është 8 Mars” në bibliotekën Dukagjini /...

Një Miliard në Këmbë të Ngritur/a në Revolucion e Solidaritet – 2019

ÇOHU! REZISTO! BASHKOHU!  Edhe këtë vit Qendra për Art dhe Komunitet-Artpolis, me 14 shkurt 2019 në sheshin Zahir Pajaziti, në kuadër të fushatës globale “Një miliard të ngritur/a” – “One Billion Rising”, u bë nikoqire e organizimit të kësaj fushate...

Balkan Girl Power – Vajzat e fuqishme të Kosovës udhëtojnë për në Tiranë

Qendra për Art dhe Komunitet- Artpolis është implementuese e projektit “Balkan Girl Power” në Kosovë. Ky projekt i financuar nga Fondi i Ballkanit Perendimor bashkoi vajzat nga pesë vende të Ballkanit Perëndimor – Shqipëria, Maqedonia, Kosova...

Trajnimi – Vajzat e Fuqishme të Ballkanit

Me datë 27 gusht, 2018 në hapsirën e Venture Up është mbajtur takimi i parë në kuadër të projektit “Vajzat e Fuqishme të Ballkanit. Ky takim informues bashkoi vajzat nga Kosova dhe fotografen Fjolla Besimi, e cila mbajti sesion informues mbi...

Aksion simbolik – Kundër Ngacmimeve Seksuale

Studentë dhe studente, qytetarë e qytetare, të shqetësuar/a nga deklaratat skandaloze të Prorektores së Universitetit të Prishtinës, Teuta Pustina – Krasniqi, të cilat arsyetojnë ngacmimin seksual: Organizuan aksion simbolik para Rektoratit të...

0Shares