Artpolis

Panel Diskutimi: Aktivizmi si art – arti si aktivizëm

ArtFemine Festival 6 – Nish, Serbia – 6 Korrik, 2019 Bashkëpunimi shumëvjeçar në mes të Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, Prishtinë dhe “Centar za devojke”, Nish – Serbi, vazhdoi edhe sivjet me vizitën e aktivisteve nga  Artpolis...

Koalicioni i Kosovës për Pajtim – lansimi zyrtar

11.07.2019 Me datën 11 korrik, 2019, në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë u lansua zyrtarisht Koalicioni i Kosovës për Pajtim – KKP i përbërë nga katër organizata “Fondi për të Drejtën Humanitare”/Prishtinë, “Artpolis”/Prishtinë, “Aktiv”/Mitrovica e...

Paneli diskutues: “Arti si protestë kundër shtypjes”

Galeria Kombëtare e Kosovës dhe British Council kanë prezantuar projektin më të ri, që vjen si rezultat i një bashkëpunimi dyvjeçar midis pesë kuratorëve dhe institucioneve nga pesë vende të Ballkanit Perëndimor, ekspozita e quajtur...

KIPRED, GLPS dhe Artpolis publikojnë raportin “Qasja në Drejtësi për Viktimat e Dhunës me Baza Gjinore në Kosovë: Përfundimi i mosndëshkimit për Autorët e Krimeve”

Me 3 Dhjetor 2018 në Biblotekën Kombëtare në Prishtinë, u lansua raporti “Qasja në Drejtësi për Viktimat e Dhunës në Bazë Gjinore në Kosovë: Përfundimi i mosndëshkimit për Autorët e krimeve.” Raporti analizon ligjet dhe politikat...

Paneli diskutues në Veriun e Mitrovicës – “Ngacmimet seksuale në hapësirat publike – legjendë urbane apo realitet”

Me 21 shtator, 2018 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizoi panelin diskutues “Ngacmimi seksuale në hapësirat publike – legjendë urban apo realitet”. Ky diskutim është mbajtur në Veriun e Mitrovicës, saktësisht në qendrën social...

Category - Panelet e Diskutimit

Sorry, there are no posts found on this page. Feel free to contact website administrator regarding this issue.

0Shares