Artpolis

Integrimi i Sigurisë – Ndërtimi i qëndrueshmërisë ndërmjet viktimave të trafikimit dhe viktimave potenciale të trafikimit

02 maj, 2019 – 05 maj, 2019 Në ambientin e ngrohtë të hotelit Sharr, në Prevallë, në një nga vendet më të bukura të Kosovës, e rrethuar me gjelbrim, ajër të pastër dhe qetësi natyrore, u mbajt Punëtoria Integrimi i Sigurisë – Ndërtimi i...

Punëtoria “Adresimi i ngacmimeve seksuale brenda universiteteve publike në Kosovë” – Gjakovë

07 maj, 2019 – 08 maj, 2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizoi punëtorinë dy ditore “Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë” me datë 07 dhe 08 maj, 2019 në bashkëpunim me Universitetin “Fehmi Agani”...

Trajnimi “Edukimi i Bazuar në Teatër” – me të rinj / reja nga Kosova

21 – 22 – 23.04.2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis, e përfundoi me sukses pjesën e parë të trajnimit tre-ditor “Edukimi i Bazuar në Teatër” në datat 21 – 23 prill, 2019. Ky trajnim u zhvillua nën mentorimin e trajnereve Zana Hoxha –...

Mendimi Kreativ për Fuqizimin e viktimave të trafikimit dhe të viktimave potenciale të trafikimit

04.04.2019 / 11.04.2019 Në vazhdimësi të punëtorive, u zhvilluan edhe dy aktivitetet e fundit në kuadër të këtij cikli, në datat 04.04.2019 dhe 11.04.2019. Pjesëmarrëset e punëtorisë “Mendimi kreativ për Fuqizimin e viktimave të trafikimit dhe të...

Shkolla Pranverore Feministe – Pjesa e parë – 08-11, Prill 2019

08 -11 prill, 2019 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis nga Kosova dhe Qendra Alternative e Vajzave nga Serbia organizuan së bashku edicionin e katërt të Shkollës Pranverore Feministe. Pjesa e parë e Shkollës Pranverore të Feminizmit u mbajt nga...

Category - Punëtoritë

0Shares