Artpolis

Trajnimi i Bazuar në Teater me të rinj/reja nga Kosova

Qendra për Art dhe Komunitet vazhdon trajnimin e të rinjëve dhe të rejave mbi Forum Teatrin. Me datë 24.08.2018 është mbajtur pjesa e parë e punëtorisë “Edukimi i Bazuar në Teatër”, duke mësuar mbi teatrin, teknikat teatrale...

#DrejtësipërAntigonën

Familjarë, qytetarë/e dhe aktiviste të shoqërisë civile sot protestuan para Gjyqësorit të komunës së Rahovecit duke kërkuar drejtësi për vdekjen e dyshimtë të Antigona Morinës. Seanca gjyqësore e cila ishte paraparë të mbahej sot u anulua përshkak...

Forum Teatër “Stigma – Kërko të drejtën tënde” – Gjakovë 2018

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të eliminimit të dhunës seksuale në konflikte, u prezantua shfaqja Forum Teatri “Stigma – Kërko të drejtën tënde” në komunën e Gjakovës, saktësisht në Teatrin e Qytetit “Hadi Shehu”...

Shkolla Pranverore Feministe – Pjesa e parë – 22-25 Mars 2018

Ka përfunduar pjesa e parë e Shkollës Pranverore Feministe, bashkëpunim ky mes grave nga Kosova dhe Serbia. Njē sërë aktivitetesh qenë planfikuar për t’u ndarë gjatë këtij moduli, të gjitha praktikat profesionale të grave të cilat e kanë...

Promovimi i Muzeut të Parë Virtual të Aktivisteve

Me datë 14 Dhjetor në Teatrin Oda, Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis lansoi për herë të parë në historinë ballkanase Muzeun e Parë Virtual të Grave Aktiviste. Ky muze virtual, paraqitet si një entitet dixhital që i merr karaktersitikat e një...

Category - Evente

“Çështje zakoni” – Forum Teatër

Artpolis prezenton shfaqjen Forum Teatër: “Çështje zakoni” Premiera në teatrin ODA me 15 Shtator 2016, ora 12:00. Familja Murtezi vendoset në banesën e re në Prishtinë, befasi kjo e përgaditur nga babai, Vetoni. Por kur...

1Shares