Artpolis

Panel Diskutimi: Aktivizmi si art – arti si aktivizëm

ArtFemine Festival 6 – Nish, Serbia – 6 Korrik, 2019 Bashkëpunimi shumëvjeçar në mes të Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, Prishtinë dhe “Centar za devojke”, Nish – Serbi, vazhdoi edhe sivjet me vizitën e aktivisteve nga  Artpolis...

FEMART 7 – 2019- Festivali i artisteve dhe aktivisteve që ngrit çështje të rëndësishme dhe thyen tabutë

10.06.2019  –  16.06.2019  –  Festivali i artisteve dhe aktivisteve që ngrit çështje të rëndësishme dhe thyen tabutë   “Me Liri kundër Marres”,  përgjatë shtatë ditëve në Prishtinë u shpalosen rrëfime ekskluzive, shfaqje të...

FEMART

FESTIVAL 2017 5TH EDITION

Muzeu Virtual

Muzeu virtual i aktivisteve

FEMART Festival – Edicioni III / Dita 3

Për herë të tretë në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut – ” FEMART ” nga 7 – 12 Tetor 2015 në Prishtinë, Kosovë Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Hapjen e Festivalit që do të mbahet me 7...

Category - Festivalet

Sorry, there are no posts found on this page. Feel free to contact website administrator regarding this issue.

0Shares