Artpolis

Feminist Spring School 2017

Center of Girls from Serbia and Artpolis – Art and Community Center from Kosova, together organized the 3rd edition of the Feminist Spring School, as part of the mutual project “Dialog for Peace – Exchanging experiences of Women...

Report "Addressing Sexual Harassment in Public Universities" – online

In honor of the 8th of March, Artpolis – Community and Art Center published the “Addressing Sexual Harassment in Public Universities” report. This report was prepared by the lawyer MSc. Ariana Qosaj – Mustafa with the helping...

CALL FOR APPLICATION – FEMART Festival 5 / FEARLESS

CALL FOR APPLICATION FEMART 5 – FEARLESS Women Artists and Activists Festival 25-30 May 2017, Prishtina, Kosovo FEMART is the first and only feminist festival in Kosovo, also the biggest feminist festival in the Balkan, FEMART has united artists and...

Rritja e ndërgjegjësimit të komunitetit mbi të drejtat pronësore të grave përmes artit – Kamenicë

Qendra për zhvillimin e Arteve Artpolis është duke vazhduar me mbajtjen e takimeve informuese dhe konsultative në kuadër të projektit “Rritja e ndërgjegjësimit të komunitetit mbi të drejtat pronësore të grave përmes artit”. Takimi i radhës është...

Category - Uncategorized

Sorry, there are no posts found on this page. Feel free to contact website administrator regarding this issue.

0Shares