Artpolis

Kanuni i gruas në Teatrin Kombëtar: Një këngë vaji për çdo gaz

Aug 8, 2019 – *Citizens Channel/ Entenela Ndrevataj   “Teatri i përmbushte kushtet, kishte skenën, mirëpo për fat të keq i kishte dyert e mbyllura” shprehet Qëndresa Loki, e cila ditën e djeshme shpalosi në skenën e Teatrit Kombëtar, së...

‘Copë-Copë’ dhe Arti që Thyen Kufijtë

Java e Kulturës Shqiptare në Zagreb, 26 Nëntor 2018 Nga Bora Shpuza Kasapolli   Në një mbrëmje të freskët nëntori, një shfaqje e pazakontë e mbajtur në Teatrin e qytetit të Zagrebit mbylli zyrtarisht javën e kulturës shqiptare, para një publiku...

Peer to Peer Theater Based Education – a Connecting Bridge Between Two communities

The Western Balkans remains a region dominated by patriarchal norms. The biggest challenge for improving gender equality remains changing the mentality of women and men towards traditional gender roles. Modern literature constantly identifies social...

CFD Organization/Switzerland on Artpolis – Art and Community – 2017 Newsletter

Together with creativity against violence “I’m no longer just a number in a police report, I’ve survived, I managed to get out of a life full of violence and I have the right to take care of my son now. It was a long difficult...

YOUNG WOMEN FOR PEACE AND FEMINISM

Throughout history, women across the globe have had to fight for security, livelihood and fundamental rights that were rightfully theirs. Generation after generation we have faced the disproportionate burden of a global economy based on our...

0Shares