Artpolis

Panel Diskutimi: Aktivizmi si art – arti si aktivizëm

ArtFemine Festival 6 – Nish, Serbia – 6 Korrik, 2019 Bashkëpunimi shumëvjeçar në mes të Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, Prishtinë dhe “Centar za devojke”, Nish – Serbi, vazhdoi edhe sivjet me vizitën e aktivisteve nga  Artpolis...

Koalicioni i Kosovës për Pajtim – lansimi zyrtar

11.07.2019 Me datën 11 korrik, 2019, në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë u lansua zyrtarisht Koalicioni i Kosovës për Pajtim – KKP i përbërë nga katër organizata “Fondi për të Drejtën Humanitare”/Prishtinë, “Artpolis”/Prishtinë, “Aktiv”/Mitrovica e...

“Ëndrra & Shpresa” Shfaqje e të rinjve / Dita Botërore e Popullsisë

12.07.2019 Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet me qëllim të shënimit të Ditës Botërore të Popullsisë – 2019 organizoi shfaqjen “Ëndrra & Shpresa” me datë 12 korrik, 2019 në ora 20:00 në plato të kurrizit/lagja...

Konkurs për Menaxher/e të Financave dhe Administrates

ARTPOLIS është Organizatë Jo-Qeveritare që vepron në Kosovë duke e promovuar kulturën, artin dhe bashkëjetesën multietnike përmes dialogut social dhe përdorimit të teatrit si mjet për promovimin e diversitetit dhe ndryshimeve shoqërore. Vizioni ynë...

Promovimi i artit dhe veprave artizanale nëpërmjet “TAKIM DHE NJOFTIM” me Zanatlinjtë

Arta Rudaku, 09.05.2019 Krijimi i mundësive më të mira i lehtëson brezave të rinj arritjen e suksesit. Jemi ne ata që dëshirojmë të sundojmë botën me vullnetin për të ecur përpara. Të zhytur në një kohë ku teknologjia ka përparuar dhe lehtësuar...

0Shares