Shkolla Pranverore Feministe – Pjesa e parë – 22-25 Mars 2018

Prill 6, 2018

Ka përfunduar pjesa e parë e Shkollës Pranverore Feministe, bashkëpunim ky mes grave nga Kosova dhe Serbia. Njē sërë aktivitetesh qenë planfikuar për t’u ndarë gjatë këtij moduli, të gjitha praktikat profesionale të grave të cilat e kanë shkruar dhe po e shkruajnë historinë e feminizmit në Kosovë, pikërisht ato që po kontrbojnë në mënyrë pozitive në ndryshimin e gjendjes aktuale. Kjo iniciativë u zhvillua në kuadër të projektit “Gratë e Reja për Paqe në Kosovë dhe Serbi” dhe nga Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis dhe Qendra Alternative e Vajzave me përkrahje të Kvinna till Kvinna

Abonohu

Abonohu për tu informuar me më të rejat e fundit nga organizata jonë.

Kontribo

Nëse doni të jeni pjesë e aktiviteteve tona, ju mund të kontriboni në organizaten tonë.

Kontribo