Artpolis

Zana Hoxha Krasniqi

Zana Hoxha – Krasniqi (e lindur më 1981) është regjisore profesionale e teatrit, themeluese dhe drejtoreshë ekzekutive e Qendrës për Art dhe Komunitet – Artpolis, organizatë kjo që promovon artin dhe diveristetin me...

Jetbardha Selmani

Jetbardha Selmani është e lindur në vitin 1994. Ka përfunduar studimet në degën e Psikologjisë në Fakultetin Filozofik, Universiteti i Prishtinës. Si e re në moshë Selmani ka zhvilluar aktivitete vullnetare në...

Jeta Berisha

Jeta Berisha, e lindur më 1993 në komunën e Prishtinës. Ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës, fakulteti Filologjik – dega e Gazetarisë, ndërsa tani është studente në fakultetin e Arteve –...

Agnesa Xheladini

Agnesa Xheladini u lind në Prishtinë në vitin 1994. Ka përfunduar studimet në degën e Psikologjisë në Fakultetin Filozofik, Universiteti i Prishtinës. Ajo ka filluar shumë herët të merret me punë vullnetare si në...

Blerina Rexhaj Dreshaj

Lindi në Istog në vitin 1987. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Studimet i përfundoi në 2008 në AAB, për Banka, Financa dhe Kontabilitet. Në vitin 2009, filloi punën si kontabiliste në Greta Sh.p.k...

Diellza Bezera

Diellza Bezera ka lindur në vitin 1992 në Angelholm-Kristianstad në Suedi, duke u kthyer më vonë në Kosovë ku vazhdoj shkollimin, atë fillor dhe të mesëm në Gjakovë kurse Universitetin në Prishtinë. Ka përfunduar...

Skender Podvorica

Skender Podvorica, i lindur më 1995, është pjesë e Artpolis që nga viti 2012. Duke filluar si vullnetar, aktor në shfaqje teatrale amatore, performanca, pjesëmarrës në aktivitete dhe organizime të ndryshme, ndërsa tani...

Majlinda Shefkiu

Majlinda Shefkiu, lindi më 1993 në komunën e Gjilanit. Studimet i përfundoi në 2014 në Kolegjin AAB, dega Dizajn Grafik. Nga mosha 18 vjeçare filloi të punojë si dizajnere në disa kompani të kësaj fushe, si: Paralelplus...

0Shares