Shtator 2012

25 Shtator, 2012

Projektet

Premierë – “Silence vs. Violence” – Shfaqje e të rinjëve…

Lexo me shumë

21 Shtator, 2012

Projektet

Autobusi i Trashëgimisë Europiane / Prishtinë / 2012

Për të tretin vit radhazi, Artpolis me përkrahjen e Këshillit të Europës dhe në kuadër të projektit PCDK, organizoi shënimin e "Ditëve të trashëgimisë kulturore Europiane në Kosovë" 2012. Aktivitetet…

Lexo me shumë

9 Shtator, 2012

Projektet

Edukimi i bazuar në teatër – Trajnim për të rinjë…

Lexo me shumë

6 Shtator, 2012

Projektet

Edukimi i bazuar në teatër – Trajnim për të rinjë…

Lexo me shumë

5 Shtator, 2012

Projektet

Premierë – “Jeta mbas kohe” – Shfaqje e të rinjëve…

Lexo me shumë

Edukimi i bazuar në teatër – Trajnim për të rinjë…

Lexo me shumë