Nëntor 2012

26 Nëntor, 2012

Projektet

Premierë – “Shtëpija ime e sigurt” – Shfaqje e të…

Lexo me shumë

20 Nëntor, 2012

Projektet

Repriza – “Silence vs. Violence” dhe “Jeta mbas kohe” –…

Lexo me shumë

5 Nëntor, 2012

Projektet

Repriza – "Lugina e vuajtjeve te saj" – Shfaqje profesionale…

Në kuadër të Turnet Ballkanik (Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal i zi dhe Kroaci) Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Performansën: “Lugina e vuajtjeve të saj" Shfaqja prezanton rrëfimet e grave…

Lexo me shumë

3 Nëntor, 2012

Projektet

Repriza – "Lugina e vuajtjeve te saj" – Shfaqje profesionale…

Në kuadër të Turnet Ballkanik (Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal i zi dhe Kroaci) Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Performansën: “Lugina e vuajtjeve të saj" Shfaqja prezanton rrëfimet e grave…

Lexo me shumë