Dhjetor 2014

12 Dhjetor, 2014

Projektet

Zëri i të rinjëve – Punëtori / Kampanjë avokuese /…

Lexo me shumë

11 Dhjetor, 2014

Projektet

Zëri i të rinjëve – Punëtori / Kampanjë avokuese /…

Lexo me shumë

10 Dhjetor, 2014

Projektet

Zëri i të rinjëve – Punëtori / Kampanjë avokuese /…

Lexo me shumë

9 Dhjetor, 2014

Projektet

Zëri i të rinjëve – Punëtori / Kampanjë avokuese /…

Lexo me shumë

8 Dhjetor, 2014

Projektet

Zëri i të rinjëve – Punëtori / Kampanjë avokuese /…

Lexo me shumë

7 Dhjetor, 2014

Projektet

Ngritja e vetëdijes së vajzave për parandalimin e abuzimit me…

Gjatë mbajtjes së workshopit në 5 komuna kemi parë se 95% e vajzave e përdorin internetin 60% të kohës brenda 24 orëve. 85% për rrjete sociale, 70% për facebook dhe…

Lexo me shumë

2 Dhjetor, 2014

Projektet

Premierë – “Teket e Babait” – Shfaqje e të rinjëve…

Në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës ndaj gruas dhe me mbështetje të Ambasadës Amerikane ARTPOLIS ka zhvilluar disa aktivitete senzibilizuese duke përdorur Teatrin dhe Diskutimet pas shfaqjes…

Lexo me shumë

1 Dhjetor, 2014

Projektet

Repriza II – “Privatësia” – Shfaqje e të rinjëve /…

Lexo me shumë