Maj 2016

31 Maj, 2016

Mediat

KOHA – Salem shpalos histori e vuajtje me muzikën që…

Salem shpalos histori e vuajtje me muzikën që dikur ishte e ndaluar 31 Maj 2016 - 11:03 Prishtinë, 31 maj - Vite më parë policia franceze do t’ia thyente instrumentet.…

Lexo me shumë

30 Maj, 2016

Mediat

KULTPLUS – Christine Salem me muzikën e ndaluar në FEMART

Christine Salem me muzikën e ndaluar në FEMART Publikuar: 2016-05-30 12:25:58 “Audienca ishte shumë e mirë, besoj që e realizuam një koncert të mrekullueshëm sepse patëm shumë energji të mirë,…

Lexo me shumë

KULTPLUS – “Rrëfimet private”, shfaqja e fundit në edicionin e…

“Rrëfimet private”, shfaqja e fundit në edicionin e katërt të FEMART Publikuar: 2016-05-30 21:17:08 Në kastën e aktorëve të kësaj shfaqje bëjnë pjesë: Amernis Nokshiq Jovanovska, Nina Dean, Peter Arsovski,…

Lexo me shumë

KULTPLUS – Përfundoi edicioni i katërt i festivalit FEMART

Përfundoi edicioni i katërt i festivalit FEMART Publikuar: 2016-05-30 23:06:18 Por jo vetëm kaq, festivali FEMART, u përmbyll me një koncert të festivalit DAM, ku për të pranishmit performuan sopranoja…

Lexo me shumë

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 6

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë

29 Maj, 2016

Mediat

KULTPLUS – Rina Kaçinari dhe Jörg Mikula, dyshja që shpalosi…

Rina Kaçinari dhe Jörg Mikula, dyshja që shpalosi jetën në tinguj muzike Publikuar: 2016-05-29 10:50:30 Zëri akustik i instrumenteve dhe aura që e rrethonte Rina Kaçinarin u bashkëdyzuan dhe arritën…

Lexo me shumë

ZERI – “FemArt”, për të drejtat pronësore të grave

“FemArt”, për të drejtat pronësore të grave Dafina Kabashi • 29 Maj 2016 • 11:13 Materialet kanë filluar të mblidhen për shfaqjen, dhe bosht do të ketë të drejtën e…

Lexo me shumë

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 5

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë

28 Maj, 2016

Projektet

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 4

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë

27 Maj, 2016

Projektet

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 3

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë

26 Maj, 2016

Projektet

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 2

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë

25 Maj, 2016

Projektet

FEMART Festival – Edicioni IV / Dita 1

Për herë të katërt në Kosovë, Artpolis organizon festivalin e Artisteve për të drejtat e njeriut - " FEMART " nga data 25 - 30 Maj 2016 në Prishtinë, Kosovë.…

Lexo me shumë