Janar 2018

10 Janar, 2018

Aktivitetet

Promovimi i Muzeut të Parë Virtual të Aktivisteve

Me datë 14 Dhjetor në Teatrin Oda, Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis lansoi për herë të parë në historinë ballkanase Muzeun e Parë Virtual të Grave Aktiviste. Ky…

Lexo me shumë

3 Janar, 2018

Festivalet

FEMART

FESTIVAL 2017 5TH EDITION

Lexo me shumë

Muzeu Virtual

Muzeu virtual i aktivisteve

Lexo me shumë