Qershor 2020

7 Qershor, 2020

Aktivitetet

“Zgjimi i Pranverës” – rifillimi i provave në skenën e…

19 maj 2020 Me 19 mars 2020, duhej të shfaqej premiera e parë e këtij viti në Teatrin Kombëtar të Kosovës, “Zgjimi i pranverës” me regji të Zana Hoxhës. Por,…

Lexo me shumë

Aksion simbolik në solidaritet #MeTeatrin

17 maj 2020 Artpolis në bashkëpunim me disa organizata tjera, artistë e aktivistë organizuan një aksion simbloik në solidaritet #MeTeatrin, para Teatrit Kombëtar, Prishtinë. Qeveria e Shqipërisë në bashkëpunim me…

Lexo me shumë

4 Qershor, 2020

Aktivitetet

Punëtoria virtuale “Adresimi i ngacmimeve seksuale brenda UPnë Kosovë”- Gjakovë

 26.05.2020 / 01.06.2020 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizoi punëtorinë dy ditore “Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë” me datë 26 maj dhe 01 qershor,…

Lexo me shumë

3 Qershor, 2020

Aktivitetet

Punëtoria Virtuale ‘Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda UP’-Gjilan

27 - 28. 05.2020 Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizoi punëtorinë virtuale dy ditore “Adresimi i Ngacmimeve Seksuale brenda Universiteteve Publike në Kosovë” me datë 27-28 Maj, 2020…

Lexo me shumë