Aktivitetet Projektet Punëtoritë

Punëtoria “Përmirësimi i politikave dhe qeverisjes së Artpolis”

22 Mars, 2021

17 – 19 mars, 2021, Tiranë

S’ka pushim për Artpolisin edhe sivjet. Për tre ditë me radhë stafi dhe trupa e artistëve/eve rezidentë të Artpolisit në Tiranë kanë bërë strategjinë për projektet e organizatës për vitet e ardhshme.

Punë, edukim, fuqizim, art e kulturë me projekte të ndryshme nga Artpolisi më 2021, për ndryshimet që do t’i bëjmë së bashku.

Ky grant/aktivitet përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Agjencia Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar (Sida).

You may also like