Aktivitetet Projektet Shfaqjet Teatrale

Repriza e shfaqjes dance teater “Totem dhe Tabu”.

4 Dhjetor, 2021

04.12.2021

Në kuadër të “16 Ditët e Aktivizmit”, u prezantua repriza e shfaqjes “Totem dhe Tabu” me regji e koreografi të Robert Nuhës, e dramaturgji të Zana Hoxhës përmes historive të trishta, të shtjelluara përmes kërcimit e humorit na kujtojë që jetesa sfidohet në forma të ndryshme, por që ne jemi ata që i japim ngjyrë.

You may also like