Aktivitetet Projektet

Takimi vlerësues dhe finalizimi i strategjisë së Artpolis-it

5 Shtator, 2018

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis ka realizuar takim vlerësues të punës, të njëjtën kohë ka finalizuar strategjinë e re të organizatës. Gjatë qëndrimit tre ditor në Budva të Malit të Zi është arritur të definohet synimi, misioni i ri i organizatës dhe planet e ardhshme që do të shpalosen përmes aktiviteteve edukative dhe kulturore.

Përveç ekipës, të pranishme ishin edhe nikoqiret e organizatës, të cilat për shumë vite kanë arritur të janë mbështetëset e arritjeve tona, Valdete Idrizi dhe Anisa Ismajli. Ndërsa, Tenzin Dolker bëri të mundshme të finalizohet strategjia me shumë përkushtim dhe dashuri.

You may also like